Bezplatná služba Plex opět potěšila hudební fanoušky, do nabídky přidala stanice Trace

29. září 2022

Multimediální platforma Plex, která je v Česku dostupná ve formě aplikace na řadě zařízení připojených k internetu, se rozšířila o tři hudební kanály z rodiny Trace. Jde konkrétně o programy Trace Latina, Trace Urban a Trace Brazuca. Druhá ze zmíněných stanic byla v minulosti k dispozici nekódovaně i na satelitu Astra 3B, kde působí služba Skylink.

Přidání hudebních stanic Trace do nabídky bezplatně streamovaných kanálů služby Plex je jasným signálem, že by ji neměli míjet ani zájemci z Česka. Program Trace Latina se charakterizuje jako prémiová značka s nabídkou rytmů latinsko-americké hudby a kultury v režimu 24/7. Trace Urban je naopak kanál zaměřený na žánry jako R’n’B, hip-hop nebo rap. Nabídku pak uzavírá Trace Brazuca zaměřený na hity pocházející z Brazílie.

V relativně krátké době jde již o druhé rozšíření programové nabídky v kategorii hudebních stanic, kde měla doposud služba Plex poměrně velké mezery. Před několika týdny se zde objevilo dvanáct žánrových proudů Stingray. Nejedná se o videoklipové stanice, ale hudební streamy doplněné o střídající se statické fotky s doplňkovými informacemi o hraných interpretech. Všechny nově zařazené stanice jsou pochopitelně k dispozici v HD rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související