Filmy a seriály v originálním znění? Stanice Paramount Network zatím duální zvuk nevyužívá

5. březen 2021

Tematický kanál Paramount Network, který vysílá komediální pořady a seriály, ale také filmy z dílny studia Paramount, nabízí u některých operátorů placené televize dvě audio stopy. Jedna je označená jako Czech, druhá English. Pořady s originálním zněním však v tuto chvíli nenabízí. Vlastník kanálu zároveň v prvních zemích uvedl vlastní streamovací službu.

„V současnosti nepoužíváme druhou stopu pro originální znění. Nicméně některé pořady mohou být záměrně odvysílány pouze s anglickým zněním a titulky, jedním z čerstvých příkladů je zbrusu nový speciální díl Městečka South Park s názvem SouthParQ Vaccination Special, který odvysíláme 15. března ve 23.00 v anglickém znění s titulky,“ uvedlo pro portál Digitální rádio mediální zastoupení společnosti ViacomCBS v České republice. Stanice je v placených službách k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu HD.

ViacomCBS spustil prozatím pouze ve Spojených státech, Kanadě a zemích Latinské Ameriky svou streamingovou službu Paramount+, o které české zastoupení firmy již před několika dny také informovalo. Předplatitelé tu najdou jak filmy a seriály, tak i sportovní přenosy nebo zpravodajství. Paramount+ má v sobě spojit podle zástupců služby to nejlepší ze světa živého vysílání i obsahu na vyžádání.

Nejnižší cena předplatného se pohybuje na pěti dolarech, přibližně 110 korun, a podporovány jsou i formáty 4K (Ultra HD rozlišení), HDR (vysoký dynamický rozsah) nebo Dolby Vision (vylepšení barevného pojetí obrazu společnosti Dolby).

autor: lukpo
Spustit audio

Související