Životní motto:
Zkušenost je nepřenosná.
Co dělám v rozhlase:
Podílím se na projektech Českého rozhlasu.
Před rozhlasem:
V médiích se pohybuji od 90. let. Jak v rozhlasové tak televizní tvorbě. Zkušenosti jsem získávala jako redaktor, později moderátor, editor i producent. Pro televizi jsem začínala jako redaktor zpravodajství, později jako scenárista a dramaturg.
Co mě baví:
Kreativní práce. A taky hory za každého počasí.
Kontakt:
Kateřina Dvořáková
projektový manažer
sekretariát generálního ředitele
Římská 15, Praha 2
Telefon: 221 552 421
E-mail: katerina.dvorakova@rozhlas.cz
Všechny články
-
Chorvatsko do kapsy. Poslechněte si tipy na báječnou dovolenou na Makrské, Brači, Splitu nebo Zadaru
Chystáte se letos do Chorvatska? V týdnu od 6. června vás Dva na Dvojce mezi 9. a 11. hodinou vybaví vším potřebným. Dostanete servis, díky kterému se u Jadranu neztratíte.
-
Marek Lambora, Halina Pawlowská, Daniela Kolářová a další. Program Dne otevřených dveří na Dvojce
Autogramiáda moderátorů stanice, Tobogan i odpolední živé vysílání s hosty z Radiocafé Vinohradská 12. Den otevřených na Dvojce začíná v sobotu 14. května v 10:00.
-
Dejte jídlu druhou šanci. Naučte se vařit za hubičku. Dvojka přináší recepty Romana Pauluse
Dvojka se stala partnerem Potravinové banky v projektu Vaření za hubičku s Romanem Paulusem. Od 4. října od nás uslyšíte a uvidíte tipy a rady na vaření „za hubičku“.
-
Tisíc let se nic nedělo. Teď technologie letí kupředu. Dokážete s nimi vychovávat děti?
Tak velké změně technologií nebylo lidstvo nikdy vystaveno, říká Bohumil Kartous ze vzdělávací organizace EDUin. Ve výchově tak nemůžeme čerpat z ničích zkušeností.
-
Jaké boty na výlety? Výsledky dTestu turistických bot i rady pro dobrý výběr
Nezávislý spotřebitelský časopis dTest otestoval 13 modelů nízkých turistických bot. Jak si vybrat ty pravé? Máme koupit levné nebo sáhnout po dražších?
-
Jak na zlo? Místo abyste někoho zmlátili, běžte si vedle zakřičet, radí psycholog
Zlo je přirozená součást naší osobnosti. Musíme se s ním naučit pracovat, říká klinický psycholog Radek Ptáček.
-
Dějiny kuchyně: Prvorepublikový poslanecký gábl?
Třeboňský kapr v rosolu s majonézou nebo Burianova bomba. Nahlédněte do meziválečného VIP menu z jedinečné sbírky Romana Vaňka.
-
Grapefruity, játra a další podpultovky. Jak a co se jedlo za socialismu?
Znojemské okurky, játra nebo uherák. To byla známka luxusu. Jak se jedlo za socíku? Jak složité bylo držet kvůli nedostatkovému zboží dietu? Vzpomínáte?
-
Dějiny kuchyně: Kde v 60. letech hodovaly zahraniční špičky? V Alcronu!
V čele hotelu stál tehdy Miroslav Hříbek, který vedl restaurace na světových výstavách v Bruselu 1958 a v Montrealu 1967. V Alcronu se tedy konaly doslova gurmánské...
-
Dějiny kuchyně: Karlovarský hotel Pupp prožíval v 50. letech nejkritičtější éru celé své existence
50. léta pak byla i pro české hotely a restaurace skutečně krutá. Dovedete si představit, co byste našli na jídelním lístku karlovarského hotelu Pupp 16. srpna 1950?