Český rozhlas Zlín zve na Den otevřených dveří

27. duben 2023

20. května 2023 jste srdečně zváni do vily Jana Antonína Bati ve Zlíně. Český rozhlas Zlín, který tady má své sídlo, pořádá Den otevřených dveří.

Český rozhlas Zlín otevře své prostory posluchačům a návštěvníkům v sobotu 20. května 2023 od 10 do 16 hodin. V krásné vile Jana Antonína Bati, ve které sídlí už od roku 1951, budou pro návštěvníky připraveny komentované prohlídky.

Příchozí budou moci shlédnout historické prostory vily, redakce i vysílací studia. Návštěvníkům se také naskytne nevšední možnost být svědkem klasického živého rádiového vysílání a seznámit se s tím, co rozhlasová práce obnáší. V průběhu celého dne budou mít možnost setkat se s některou z osobností Českého rozhlasu Zlín.

Den otevřených dveří tentokrát doplní i další aktivity. Ve stanu před vchodem nabídnou pracovníci Krajské nemocnice Tomáše Bati měření tlaku a měření kyslíku v krvi. Nejmenší návštěvníci se budou moci zabavit v kostičkové herně spolku Inspirace Zlín.

Odpoledne zpestří živou hudbou soubor dechových nástrojů žáků ZUŠ Zlín, před vstupem do budovy nabídnou výběr populárního jazzového repertoáru.

V sousedním kolektivním domě, který je také unikátní historickou budovou Zlína, budou moci zájemci navštívit výstavu fotografií, která mapuje 100 let od zahájení vysílání Českého rozhlasu.

Na prohlídku budovy Českého rozhlasu je nutné se z důvodu omezené kapacity přihlásit prostřednictvím emailu dod.zlin@rozhlas.cz nebo telefonicky na 221 555 237. Prohlídky se budou konat v půlhodinových intervalech od 10 do 15:30. 

Český rozhlas Zlín vás srdečně zve k návštěvě.

Tým Českého rozhlasu Zlín

Vysíláme na frekvencích
UHERSKÉ HRADIŠTĚ 99,1 (JALUBÍ)
UHERSKÝ BROD 107,3 (ČERNÁ HORA)
VSETÍN 89,5 (BEČEVNÁ)
ZLÍN 97,5 (TLUSTÁ HORA)
VALAŠSKÉ KLOBOUKY 101,8 (SUCHÝ VRCH)
nebo na internetu na zlin.rozhlas.cz.

Sídlo Českého rozhlasu Zlín: vila Jana Antonína Bati.
Spustit audio

Související