Nová Reprezentační prodejna Českého rozhlasu

31. květen 2023

Začátkem května prošla Reprezentační prodejna Českého rozhlasu výraznou proměnou, která je na první pohled viditelná v novém pojetí interiéru. Nově také prodejna návštěvníkům nabízí výrazně rozšířený sortiment prodávaných hudebních nahrávek a audioknih.

Na konci loňského roku jsme se v Radioservisu, který je akciovou společností Českého rozhlasu, rozhodli změnit pojetí prodejny, aby nadále byla konkurence schopná a oslovila případné nové zákazníky. Z tohoto důvodu jsme se dohodli na společném provozu s firmou Fermata, která mimo jiné provozuje vlastní síť prodejen Multiland a stejnojmenný e-shop.

Nově bude také prodejna sloužit jako výdejna e-shopu České televize a již zmíněného e-shopu Multiland. Slibujeme si od přehlednější nabídky zboží, rozšířeného sortimentu a atraktivnějšího pojetí prezxentace zvýšení prodeje a oslovení nových zákazníků, kteří dávají a budou nadále dávat přednost audio titulům na fyzických nosičích.

V Reprezentační prodejně Českého rozhlasu si můžete zakoupit:

  • Největší nabídku mluveného slova v ČR
  • Rozsáhlý sortiment populární hudby
  • Knihy a doplňky
  • Vybrané propagační předměty Českého rozhlasu

A na závěr jeden tip pro fanoušky digitálního audia. Pokud si nakupujete digitální audio sortiment na e-shopu Radioteka.cz, můžete je nyní poslouchat v aplikaci mujRozhlas. Stačí si propojit účty Radiotéky a mujRozhlas. To můžete na webu https://www.mujrozhlas.cz/profil nebo pod svým účtem v mobilní aplikaci mujRozhlas.

autor: Jiří Malina
Spustit audio

Související