Online archiv iVysílání nově i pro televizory Samsung, na řadu přijdou LG a Apple TV

4. říjen 2022

Česká televize pokračuje v plánovaném uvedení aplikace pro svůj videoarchiv vysílání na další zařízení. V pondělí informovalo veřejnoprávní médium o uvolnění této služby pro televizory Samsung. Ve vývojové fázi je iVysílání aktuálně pro LG a Apple TV. V nedávné době už se archiv České televize objevil na Android TV.

Česká televize pokračuje v trendu modernizace a rozšíření dostupnosti stěžejní aplikace iVysílání. Po dubnovém spuštění zcela nové verze online videotéky pro platformu HbbTV, známou pod pojmem „červené tlačítko“, a po červnovém uvedení aplikace iVysílání pro televizory s operačním systémem Android TV nyní aplikaci zpřístupňuje i pro systém výrobce Samsung, a to od ročníku 2018 výše.

Divákům aplikace poskytuje možnost sledovat pořady České televize ve stabilnějším prostředí třetí generace iVysílání. Samotné rozhraní zahrnuje přehledné tematické členění obsahu, živé internetové vysílání bez nutnosti přijímat televizní signál, filtraci programů a nabídku relací určených pouze pro online platformu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související