Animátor není ten, kdo v Egyptě cvičí s dětmi

24. duben 2024

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly nejen samy sebe. Přišel k nim totiž Tomáš Kozlík, který je animátorem slovenského původu, který zakořenil v Brně.

Buchty začaly tím, že o Tomovi ví, že má rád tzv. daddy jokes. Pár těchto specifických vtipů tedy Buchtám hned popovídal. Zuzana nelenila a pochlubila se dětským vtipem o teniskách a dřezu.

Ivana se pak doptávala na to, v čem spočívá Tomova profese animátora. Ten jí vysvětlil, že rozpohybovává v počítači figurky, a to přes počítač. Specializací jeho studia jsou pak opice, které má i Tomáš mega v oblibě. Dodal také, že existuje i studio, které je nejlepší na rozpohybování šelem.

Buchty také zajímalo, jestli má ve svém zaměstnání dobrou kantýnu. Byly ale zklamané, protože Tomáš pracuje na dálku pro novozélandskou firmu a tak si místo kantýny může dojít maximálně do kuchyně.

Zuzanu obzvlášť interesovalo, kam Tom chodí v Brně, kde v současné době bydlí. A dala mu hned tipy na dobrou rukolu na farmářském trhu a levný květák v této top metropoli.

Nebyly by to Buchty, kdyby se nedotkly úplně jiných témat: na přetřes přišla střídavá péče o děti, metonymie, chlupaté vtipy nebo malé cukety, a pak se mohlo jít konečně domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že za animovanými figurkami také stojí lidé z masa a kostí.

Spustit audio