FTV Prima se v HbbTV vrátila k horizontálnímu menu, obohatila ho o některé novinky

6. srpen 2021

Společnost FTV Prima nabízí již na všech svých kanálech novou podobu menu, které si mohou diváci vyvolat po stisknutí červeného tlačítka na dálkovém ovladači. Nutností je vybavení přijímače technologií HbbTV a jeho připojení k internetu.

Provozovatel stanic Prima přistoupil k přirozené změně podoby úvodní obrazovky, která běží na platformě HbbTV. Zachováno zůstává úvodní virtuální červené tlačítko, další podoba menu se však již změnila. FTV Prima se po několika letech, kdy používala vertikální řazení ikon, vrátila k horizontální podobě, kterou používala v první fázi zavádění HbbTV. Nabídka se více méně nemění, přibyla například kategorie Recepty.

Samotná podoba iPrima portálu dostupného na této platformě zůstává graficky v původní podobě, na úvodní obrazovce se však objevily drobné novinky. V případě, že má daný pořad svou stránku v archivu, je zde k dispozici odpovídající ikona. Do menu je přímo implementovaná již známá položka „Přehrát od začátku“ a novinkou je kategorie „Podobné pořady“. Změny si můžete porovnat v připojené fotogalerii.

autor: lukpo
Spustit audio

Související