Kbely, hrajem! Nenechte si v září ujít open air Rádia Praha, vystoupí Lenny nebo Portless

2. srpen 2023 08:00

Užijte si neděli 10. září ve společnosti Rádia Praha. Zveme vás do Centrálního parku Kbely, kde bude připraven bohatý program pro celou rodinu. Setkáte se s moderátory a poslechnete si naživo interprety, které z vysílání dobře znáte. Vystoupí Pam Rabbit, Lenny, Adam Mišík a kapela Portless. Vstup na akci je zdarma.

V neděli 10. září ve 14 hodin odstartuje v Centrálním parku Kbely open air Rádia Praha. Akce s názvem Kbely, hrajem! zabaví všechny věkové kategorie a nabídne posluchačům možnost setkat se s moderátory i dalšími lidmi, kteří se podílejí na chodu rádia.

Lenka Vahalová a Denisa Hergesselová jako Mouchy

Děti potěší hudebně zábavná show, o kterou se postarají Mouchy. Pěvecké duo tvoří moderátorka Rádia Praha Lenka Vahalová a zprávařka Českého rozhlasu Region Denisa Hergesselová, na chvíli se promění na mouchy Bzů a Mou.

Představení pro děti i dospělé pak připraví kouzelník Jiří Hadaš, prezident Českého magického svazu a držitel mnoha prestižních ocenění.

Komediální skeče a satirický humor nabídne dvojice ze stand up comedy Na stojáka, Petr Vydra a Tigran Hovakimyan.

Program na pódiu:

14:00 – Mouchy

14:30 – kouzelník Jiří Hadaš

15:00 – Pam Rabbit

15:30 – Na stojáka – Tigran Hovakimyan

16:00 – Lenny

17:00 – Adam Mišík

17:30 – Na stojáka – Petr Vydra

18:30 – Portless

Hudební program ve Kbelích

Čtěte také

O hudbu se postará hned několik interpretů. Vystoupí Pam Rabbit, zpěvačka a skladatelka s arménskými kořeny, která si ve svých česko-anglických textech ráda hraje se slovy. Sama si režíruje videoklipy a upozornila na sebe i účastí v národním kole Eurovize.

Na pódiu uvidíte také zpěvačku Lenny, stálici českého hudebního éteru. „Pokud se jedná o hudbu, tak pro mě angličtina hraje prim,“ svěřila se v jednom z rozhovorů pro Český rozhlas. Zazní hity jako All My Love, Enemy nebo Hell.o, s tím Lenny prorazila i v italských rádiích.

Ve Kbelích také nebude chybět nejmladší ze synů Vladimíra Mišíka, který kupodivu začal dříve natáčet filmy, než zpívat. Talentovaný Adam Mišík. Ten v letošním roce vydal EP s názvem Srdce na tvý dlani, které reflektuje poslední roky jeho života.

Čtěte také

Zahraje kapela Portless se zpěvákem Kryštofem Michalem. Muzikanti oslavili 30 let na hudební scéně, tolik času totiž uplynulo od založení skupiny Support Lesbiens. Kbely tedy rozezní i staré songy jako Bet My Soul, In Da Yard nebo Sweet Little Something.

Kromě bohatého doprovodného programu a stánků s občerstvením vyroste v parku také replika dobového stanu původní společnosti Radiojournal, odkud se poprvé vysílalo 18. května 1923. K vidění bude historická rozhlasová technika.

Akce probíhá ve spolupráci s Městskou částí Praha 19 Kbely a vstup je zdarma.

autor:
Spustit audio

Související