Pořady Českého rozhlasu už si přehrajete v Apple TV také díky podpoře Spotify

9. říjen 2019

Český rozhlas je se svými pořady k dispozici na řadě platforem a on-line konzumaci obsahu považuje za důležitou součást své distribuční strategie.

Streamingové multimediální centrum Apple TV podporuje ve své poslední verzi také hudební on-line službu Spotify. Zájemci o pořady Českého rozhlasu už si tak mohou nově přehrávat jeho pořady právě zde. Další možností je vlastní podcastová služba, kterou Apple provozuje. Novou aplikaci mohou najít zájemci mezi dalšími programy, které lze do Apple TV instalovat. Očekávaný krok přichází poté, co Apple přidal hlasové ovládání Spotify pomocí Siri.

Český rozhlas je se svými pořady k dispozici na řadě platforem a on-line konzumaci obsahu považuje za důležitou součást své distribuční strategie. Svědčí o tom i nedávno pořádaná Podcast Session, kde byly odhaleny detaily k připravované službě můjRozhlas. Pro posluchače v klasických distribučních kanálech se pochopitelně nic nemění. Český rozhlas využívá nadále hustou síť vysílačů a rozvíjet bude svůj digitální multiplex ČRo DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související