Regionální televize Jižní Čechy se změnila na stanici JČ2

6. leden 2021

Regionálnítelevize.cz Jižní Čechy se od ledna identifikuje jako JČ2 Televize Jižní Čechy. Diváci naladí tento program na území dotčených krajů v pozemním vysílání, případně on-line jako součást služby SledováníTV.

Mutace Regionálnítelevize.cz ve verzi pro jižní Čechy se od ledna 2021 změnila na JČ2 Televize Jižní Čechy. Provozovatel programu potvrdil tuto změnu na svých webových stránkách. Stanici JČ2 je možné zachytit v pozemní distribuci v Českém Krumlově, Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci a Dačicích, program je také součástí on-line nabídky služby SledováníTV.cz. V této platformě byla již dříve k dispozici Regionálnítelevize.cz Jižní Čechy ve vysokém rozlišení (HDTV).

Ukázka z vysílání stanice JČ2

„Staré přísloví praví, že je těžko býti samotnému, proto jsme JČ jedničce pořídili sestřičku. Jmenuje se JČ dvojka. Objeví se na vašich obrazovkách již za pár dnů a bude se věnovat převážně lokálnímu zpravodajství, dokumentaristice a zajímavým pohledům do regionálních televizních archivů,“ okomentoval koncem prosince loňského roku chystanou změnu na sociální síti Facebook provozovatel Regionálnítelevize.cz Jižní Čechy. Ve službě SledováníTV je možné sledovat i místní stanici RT Ústecko.

autor: lukpo
Spustit audio

Související