Rozhlasová skupina Energy oslovuje na německém trhu téměř 2,5 milionu posluchačů, významně pomáhá i DAB+

17. srpen 2022

Německá skupina Energy se svými stanicemi v Berlíně, Hamburku, Mnichově, Norimberku, Stuttgartu, Severním Porýní-Vestfálsku a celostátním vysíláním přes DAB+ oslovuje celkově více než 2,4 milionu posluchačů. Vyplývá to z Mediální analýzy 2022 Audio II, která byla zveřejněna v polovině července.

Olaf Hopp, výkonný ředitel Energy Deutschland, při této příležitosti uvedl: „Jsou to opět velmi dobré výsledky, na které jsme jako tým velmi hrdí a za které bychom rádi poděkovali všem našim posluchačům. Mladší generaci také nadále baví rádio. Navzdory všem proroctvím zkázy rádio žije a tato hodnocení dokazují vysokou relevanci a atraktivitu rozhlasových nabídek s mixem hudebního výběru, zábavy a informací.“

Rozhlasová stanice Energy (Digital) je součástí prvního celoplošného DAB+ multiplexu DR Deutschland, který má na kanálu 5C významný přesah také na naše území. Stanici je díky tomu možné přijímat například v části Ústeckého, Karlovarského nebo Plzeňského kraje, s venkovní anténou pro III. pásmo pak například ve středních Čechách i Praze. Součástí Energy Media je také stanice Nostalgie, která je zařazena v síti Antenne Deutschland.

autor: lukpo
Spustit audio

Související