Upoutávky na Disney+ i s dabingem. Poslechněte si, jak zní v češtině nový seriál Šílenství

17. leden 2022

26. ledna uvede streamingová služba Disney+ v rámci své sekce Star nový osmidílný brazilský seriál Šílenství. Při této příležitosti se objevil na serveru YouTube jeho dabovaný trailer do češtiny. Zájemci se tak mají nyní možnost podívat na upoutávku v lokalizované podobě. Služba přijde do Česka oficiálně v následujících měsících.

V příběhu hororového seriálu Šílenství (v angličtině Insanity, v portugalštině Insânia) je forenzní vyšetřovatelka Paula neprávem umístěna do psychiatrického zařízení a kvůli „péči“ lékařů se mezi čím dál těžšími stavy své mysli snaží rozlousknout spiknutí, které ji dostalo mezi blázny. První řada bude mít osm částí. Detaily k seriálu je možné najít například na mezinárodní databázi IMDb, kde už ho hodnotili první uživatelé.

Příchod Disney+ do České republiky je jednou z nejočekávanějších událostí na poli streamingových služeb letošního roku. Platforma se může spolehnout na takové značky, jako je Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic. Loni sem přibyla také sekce Star, jejíž součástí je právě i novinkový seriál Šílenství. Objevují se zde nejen filmy, ale také seriály, a to včetně rozlišení Ultra HD/4K a zvuku Dolby Atmos bez zvláštního příplatku.

autor: lukpo

Související