Asijská inspirace pro vaši kuchyni

V Kuchařském čarování se kulinář Petr Stupka na přání posluchačů zaměří především na asijskou inspiraci. Vysvětlí, jak se připravuje vývar z hovězího masa na polévku pho, jaký je ten správný recept na pokrm zvaný šuang-si a jak nejlépe udělat smažené čínské nudle. K tomu přidá trochu čarodějnický kuchařský kalendář.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Thajské nudle s kuřecím masem a kokosovým mlékem

    Zpestřete si jídelníček exotikou! Tento recept je poměrně jednoduchý a každý, kdo ho ochutná, je překvapen jeho lahodností.

  • Čočka po indicku

    Závan Orientu může ozvláštnit vaše každodenní vaření. Kulinář Petr Stupka nabízí tip na vegetariánský pokrm z čočky, který je zdravý, levný a tělu dodá kvalitní živiny.

  • Speciální slanečkový salát s rýžovými nudlemi

    Asi znáte bramborový salát se slanečky, ale Petr Stupka nabízí recept na trochu jinou variantu. Hlavní součást tvoří rýžové nudle, ledový salát, porce slanečků a cibule.

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.