Hajaja živě: 7 dní, 7 herců, 7 premiérových pohádek

1. duben 2023

Rádio Junior připravilo ke 100. výročí rozhlasu další vysílání oblíbeného Hajaji živě. Už popáté budou herci a herečky číst pohádky naživo ze studia Českého rozhlasu přímo před kamerami!

V pátek 31. března se vše dokonce odehraje v knihovně, kde pohádku při příležitosti Noci s Andersenem budeme číst přímo před dětským publikem.

Sedm přání
Vypráví: Patricie Pagáčová, Kryštof Bartoš, Jan Nedbal, Berenika Kohoutová, Aneta Krejčíková, Josef Trojan a Veronika Čermáková Macková
Napsala: Denisa Kimlová
Od pondělí 27. března do neděle 2. dubna vysílá živě Český rozhlas Rádio Junior a Dvojka, pohádky půjde sledovat i ve videopřenosu na Facebooku nebo YouTube.

Jaké pohádky to budou letos? Existuje zvláštní strom, který jednou za sto let pošle po větru do světa sedm přání. Ať se splní, komu chtějí. Jednou se přání splní slečně, která celý život netouží po ničem jiném, jindy klukovi, který v tu chvíli chce tu největší hloupost. Někdo má přání vymyšlená do posledního detailu, jiný si neumí představit, co to pro jeho život bude znamenat dál. Pohádková série „Sedm přání“ spisovatelky a moderátorky Rádia Junior Denisy Kimlové vypráví o tom, jaké následky mohou různá přání mít.

Spustit audio

Související